Magazinul Muzicale - Magazinul Muzicale Bucuresti

Politica de confidentialitate

Care sunt avantajele crearii unui cont?

Inregistrarea printr-un cont permite abonarea la newsletterele ce informeaza asupra noutatilor, ofertelor si promotiilor prezente pe site-ul www.magazinulmuzicale.ro Sectiunea „Contul meu” ofera o evidenta atat a istoricului, cat si a stadiilor de procesare a comenzilor. Prin crearea unui cont este posibila inregistrarea a mai multe adrese de livrare.

Confidentialitatea datelor.

Vă mulțumim pentru vizitarea site-ul nostru . Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare a site-ului dumneavoastră magazinulmuzicale.ro. magazinulmuzicale.ro își rezervă dreptul de a modifica Termenii în orice moment . Orice astfel de modificări vor fi postate pe site-ul nostru și sunteți de acord să respectați aceste modificări .

In conformitate cu Legea nr 677/2001, magazinulmuzicale.ro a notificat Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal pentru inregistrarea companiei in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal.

Accesul Cumparatorului la produsele de pe site este asigurat in baza furnizarii de date personale, colectate de magazinulmuzicale.ro. In scopul validarii, facturarii şi expedierii comenzilor, precum şi solutionarea de cauze adiacente acestui scop.

Datele pot fi colectate şi in scop statistic sau pentru informarea utilizatorilor site-ului in baza unor newslettere şi alerte periodice, lansate strict in format electronic.

Politica de confidentialitate adoptata de magazinulmuzicale.ro obliga angajamentul companiei de a folosi aceste date strict in scopurile declarate, fiind interzisa publicarea, vanzarea, inchirierea, licentierea lor, etc, cu exceptia cazului in care transferul, vizualizarea sau accesarea lor este ceruta de organele abilitate in cazurile prevazute de legislatia in vigoare la data producerii evenimentului.

Printr-o notificare scrisa, utilizatorul poate contacta magazinulmuzicale.ro, solicitand ştergerea datelor cu caracter personal, actiune ce impica revocarea acordului dat acestui document.

Clientul are dreptul de a modifica datele furnizate in formular, pentru a reasigura caracterul lor actual.

Plata prin card implica procesarea datelor de card de catre un operator specializat, informatii ce nu vor fi stocate de catre magazinulmuzicale.ro.

Procesatorul de carduri bancare agreat de catre magazinulmuzicale.ro are dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate in urma unei comenzi emise, comenzi anulate, contract, contract anulat sau al unui contract onorat, pentru a investiga oricare tranzactie, in cazul in care aceasta exista.

magazinulmuzicale.ro nu raspunde pentru defectiunile ce pot periclita securitatea serverului ce stocheaza aceste date.

Politica de confidentialitate din acest document se refera exclusiv la magazinulmuzicale.ro, nefiind valabila pentru partenerii sai sau orice alt tert ce poate fi accesat prin orice fel de legaturi, in afara site-ului.

magazinulmuzicale.ro nu va fi responsabil sau răspunzător pentru orice pierdere sau daune cauzate de sau care decurg din dependența oricarui utilizator pe informații obținute de la sau prin intermediul acestui site, si este responsabilitatea dumneavoastră de a evalua informațiile și alt conținut disponibil prin intermediul acestui site . Site-ul magazinulmuzicale.ro, precum si informatiile si materialele regasite in cadrul acestuia se pot modifica fara o notificare prealabila sau ulterioara.

{{ searchData.searchProductsPagination.total }} Rezultate cautare pentru "{{ searchQuery }}"

Sortare după: {{ sortFilter.name }}

{{ product.name }}

Cere Oferta

{{ product.salePrice }} Lei {{ product.oldPrice }} Lei

{{ product.stockStatus }}
{{ product.promotionDiscount }}